Μεγάλη η δυναμική Ελλάδας-Καναδά για την ανάπτυξη διμερών συνεργασιών – The Hellenic Initiative Canada

Μεγάλη η δυναμική Ελλάδας-Καναδά για την ανάπτυξη διμερών συνεργασιών

Οικονομικό Φόρουμ Τορόντο

Στο Οικονομικό Φόρουμ του Τορόντο επισημάνθηκε η ανάπτυξη διμερών συνεργασιών μεταξύ της Ελλάδας και του Καναδά.

Τώρα είναι η στιγμή με την μεγαλύτερη δυναμική για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Καναδά, όπως τονίστηκε στην τοποθέτηση του Καναδού Υπουργού Καινοτομίας, Επιστήμης και Βιομηχανίας, François-Philippe Champagne, στο πλαίσιο του οικονομικού Φόρουμ του Τορόντο που πραγματοποιείται 17 και 18 Οκτωβρίου από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, παρουσία ηγετών από τους χώρους της πολιτικής, της διπλωματίας και της οικονομίας από την Ελλάδα και τον Καναδά και κυβερνητικών στελεχών των δύο χωρών.

«Με την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη, είναι η ώρα να κοιτάξουμε τις χώρες που παρέχουν αξιοπιστία, σταθερότητα και με τις οποίες μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και πιστεύω ότι με αυτήν την έννοια, ο Καναδάς και η Ελλάδα μπορούν να κάνουν πολλά σε συνεργασία», σημείωσε ο κ.Champagne. Ο Καναδός υπουργός αναφέρθηκε στην εμπορική συμφωνία ΕΕ-Καναδά (CETA) και τόνισε ότι η Ελλάδα και ο Καναδάς μπορούν να αναπτύξουν ακόμη πιο στενούς δεσμούς και νέες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες που αφορούν στους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Πηγή: iefimerida.grΟικονομικό Φόρουμ Τορόντο: Μεγάλη η δυναμική Ελλάδας-Καναδά για την ανάπτυξη διμερών συνεργασιών – iefimerida.gr

Help us in our efforts to provide direct crisis relief to the people of Greece.

Support Our Work

The Hellenic Initiative Canada is registered with the Canada Revenue Agency as a registered charity (Reg# 760475491 RR 0001). When you make a donation you will receive an official donation receipt for income tax purposes issued from The Hellenic Initiative Canada.

Donate Now