Σημεία Στήριξης 10 Κοινωφελή Ιδρύματα συμπράττουν εκ νέου για την ενίσχυση της Κοινωνίας των Πολιτών – The Hellenic Initiative Canada

Σημεία Στήριξης 10 Κοινωφελή Ιδρύματα συμπράττουν εκ νέου για την ενίσχυση της Κοινωνίας των Πολιτών

Δημόσια πρόσκληση για τον 6ο κύκλο του προγράμματος

Δημόσια πρόσκληση για τον 6ο κύκλο του προγράμματος

Δέκα κοινωφελή ιδρύματα της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους για την υποστήριξη της Κοινωνίας των Πολιτών και ανακοινώνουν δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στον 6ο χρηματοδοτικό κύκλο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης».

Τα «Σημεία Στήριξης» απευθύνονται σε μικρές οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα, τις οποίες υποστηρίζουν στην υλοποίηση πρωτότυπων δράσεων μικρής κλίμακας και μέγιστου κοινωνικού αντίκτυπου, στην ενδυνάμωση των δομών τους καθώς και στην ανάπτυξη ικανοτήτων που θα συμβάλουν στη βιωσιμότητά τους.

Για τον νέο κύκλο του προγράμματος, το οποίο ξεκίνησε το 2015 και έχει χρηματοδοτήσει 119 δράσεις, με περισσότερους από 40.000 ωφελούμενους, συμπράττουν το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το Hellenic Initiative Canada και το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου.

Help us in our efforts to provide direct crisis relief to the people of Greece.

Support Our Work

The Hellenic Initiative Canada is registered with the Canada Revenue Agency as a registered charity (Reg# 760475491 RR 0001). When you make a donation you will receive an official donation receipt for income tax purposes issued from The Hellenic Initiative Canada.

Donate Now